Nudelsoppa
Du kommer inte ångra dig om du gör denna soppa, för varmare och godare går inte.
Skölj champinjoner noga och skär dem på hälften och sen på hälften igen, det blir då finast form på champinjoner tycker jag. Stek dem försiktigt i en stor kastrull med lite neutral olja. Stek sedan kycklinglårfile, på vilka du tagit bort det värst vita fettet och skurit i lite mindre bitar, i en stekpanna på ganska hög värme, så först allt vatten åker bort, och sen så att fettet smälter för det ger en god smak. I kastrullen häller du i en eller två burkar kokosmjölk, ganska mycket kokande vatten, färsk ingefära i bitar(typ tunnare skivor), hackad röd chili, limesaft från två/fyra lime(beroende på om du tog en eller två burkar kokosmjölk..), fisksås och mushroom soy(lite så det ger en ljusbrun färg), och låter det koka upp och sen puttra ett tag så ingefäran hinner ge smak och bli lite mjukare. Du kan duka eller diska under tiden. Sen. Smaka av! Gav chilin tillräcklig smak? Mer vatten? Salt?? I med den klara kycklingen höj värmen och häll i gröna sugar snaps been och äggnudlar. Servera med massa koriander om det gillas när nudlarna blivit mjuka. ENJOY!!!